Nieuwsbrief september 2014

Dag Wingers,

Hierbij weer een nieuwe Nieuwsbrief.
De vakantie periode is bijna ten einde.
De meeste vakantiegangers zijn weer gezond terug gekomen.
Het motorseizoen is nog vol op gaande en we hopen daarom nog op vele weken mooi weer.

Meeting van 17 augustus:
Ondanks de vakantie periode was deze meeting redelijk goed bezocht.
Ook konden we een nieuw lid, Joyce Eskes, begroeten.
Na een kop koffie of andere versnapering werden de motoren gestart voor een korte toertocht.
Gezien de weersvooruitzichten hebben we een korte maar leuke toer gemaakt in de omgeving en de tocht afgesloten met een rondje Posbank.

Verjaardagen:
Jarig is geweest: 23 juli 2014: Nico Driessen.
Jarig zijn: 11 september a.s.: Marcel de Boer.
18 september a.s.: Renate van de Braak.
Nico, nog een verlate verjaarswens en Marcel en Renate alvast van harte.

Arend van de Vosse:
Helaas bereikte het bestuur het droevige bericht van Hendri, de zoon van Arend van de Vosse, dat Arend op 11juni jl. is overleden ten gevolge van een motor scooter ongeluk. Arend was ernstig gewond en bij aankomst in het ziekenhuis bleek hij te zijn overleden. Hij is op zeer gepaste en indrukkende wijze begeleid naar zijn laatste rustplaats. Op uitdrukkelijk verzoek van Hendri hebben de Wingers, Arend begeleid vanaf zijn huis naar het AC Restaurant in zijn woonplaats. Daar stonden zo’n 110 Goldwingrijders van de goldwingclubholland te wachten. Na een motorgroet heeft de hele stoet motoren Arend begeleid naar het crematorium.

Karakterrit:
Afgelopen vrijdag 22 augustus heeft de jaarlijkse toertocht voor kinderen met een verstandelijke beperking weer plaatsgevonden. De weersvooruitzichten zagen er in 1e instantie heel slecht uit. Gelukkig is het begonnen met regenen nadat de laatste rit was gereden! Er deden zo’n 40 kinderen aan mee. Naast enkele motoren van de Wingers en andere motorbezitters red ook een oude ambulance mee die per keer wel 6 kinderen tegelijk mee kon nemen.
Bij aanvang stond de koffie klaar en tussen de middag was er gezorgd voor een lunch. De kinderen, begeleiders en aanwezige motorrijders hebben weer genoten.

Toerrit Regio Gelderland-Utrecht:
Op zondag 10 augustus hebben de WuTo’s, op uitnodiging van de Regio Gelderland-Utrecht van de GWCH, met 7 motoren, mee gereden met een mooie toertocht door Gelderland en Utrecht. De toer vertrok in Hengelo (Gld.) en eindigde in Austerlitz (Utr.) Op de laatste 14km na, het was de dag dat Bertha, de afgezwakte orkaan, ons land aan zou doen, hebben we prachtig mooi motorweer gehad en een hele mooie uitgezette route gereden. Ondanks we volgens buienradar op tijd binnen zouden zijn is dit niet helemaal gelukt.
Ondanks de stortbui aan het einde van de rit een hele mooie dag gehad.
Met dank aan de regio Gelderland-Utrecht.

Najaarsweekeinde 2014:
In het weekeinde van 12 tot 14 september a.s. nodigt het bestuur de leden uit deel te nemen aan het weekeinde dat in Vrouwenpolder (Zeeland) wordt gehouden. Wij zijn als club van harte welkom. De camping is niet al te groot. De camping ligt aan de rand van het dorp. In het dorp kan een kamer e/o een hotelkamer gereserveerd kan worden. Dit dienen de leden, die hiervan gebruik willen maken, zelf te regelen. Nadere info over o.a. prijzen, adres volgt z.s.m.
Het programma ziet er als volgt uit:
- Aankomst op vrijdag 12 september a.s.
- Zaterdag 13 september afhankelijk van het weer een BBQ of een andere gemeenschappelijke maaltijd. Uiteraard zal die dag een toertocht worden gereden.
- Zondag 14 september: vertrek naar huis.
Het adres van de camping is: Camping Elzenoord/hofstede, Koningin Emmalaan 2a, 4354 KC Vrouwenpolder

Rubriek “Uit bij een ander . . . “:
- Op zondag 7 september a.s. organiseert de motorclub Dieren voor alle merken motoren een toertocht. Voor meer informatie kijk op de site bij Uit bij een ander.
- op zondag 5 oktober a.s. is er weer de jaarlijkse Smedekinck dag in Zelhem waar oude gemotoriseerde voertuigen staan om bekeken te worden.
Door de deelname van vorig jaar, zijn wij ook dit jaar weer uitgenodigd.

Tot de eerstvolgende meeting op zondag 21 september a.s. om 11.00 uur!


Een vriendelijke groet,
Het bestuur

WinGers uut ít OOSTEN