Nieuwsbrief Voorjaar 2015

Dag Wingers,

We gaan weer een nieuwe motorseizoen tegemoet. De winter hebben we achter ons gelaten en voor zover bekend bij het bestuur hebben alle leden dit goed doorstaan. We hebben al een paar keer een ritje kunnen maken, te beginnen al na de Algemene Leden Vergadering van 8 maart jl.

Eerste extra toertocht zondag 26 april a.s.:
Zondag 26 april a.s. is het zover: het bestuur heeft dan een extra toertocht uitgezet en heeft daarvoor aandacht gevraagd in de omgeving door middel van het aanschrijven van diverse plaatselijke krantjes. Het bestuur is om 10.00 uur aanwezig bij café De Tol. Leden en andere belangstellende deelnemers zijn vanaf 10.15 uur welkom. De uitgezette route kan dan op de Garmin worden gezet en iedereen kan vertrekken wanneer hij/zij wil. Je kunt in een groepje rijden of als je dat prettiger vindt, solo gaan rijden. De tocht zal ons leiden door het Berkelland en zal zo'n 135 km lang zijn.
Ongeveer halverwege de tocht wordt de mogelijkheid geboden om te pauzeren.
Het bestuur is erg benieuwd hoeveel deelnemende motoren aanwezig zullen zijn.
Niet leden betalen € 5,00 en krijgen daarvoor een kop koffie of thee en de aanlevering van de route op hun Garmin.
Voor leden is deelname gratis.

Verjaardagen:
Jarig zijn geweest:
18 januari jl.: Irma Teunissen.
3 februari jl.: Peter Oldenkamp
16 februari jl.: Marian Oldenkamp.
26 maart jl.: Nico van de Braak
8 april jl.: Hans van der Linden.
Het bestuur wenst alle jarigen alsnog een gezond levensjaar toe!

Hemelvaartweekeinde 13 – 18 mei 2015 in de Belgische Ardennen.
Het Bestuur heeft dit jaar de keuze gemaakt gebruik te gaan maken van een groepsaccommodatie in de Belgische Ardennen. We zijn benieuwd hoe ons dit zal gaan bevallen. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar. Je kunt je nog opgeven bij de secretaris: secretaris@wingersuuttoosten.nl Kosten zijn
€ 75,00 per persoon voor 4 nachten van woensdag 13 mei tot zondag 18 mei 2015.
De Gite is volledig ingericht en men moet alleen zelf (hoes)lakens, kussensloop en handdoeken meenemen. Dekens zijn voldoende aanwezig.
Uiteraard zijn (motor) kleding en toiletspullen ook wel handig.

Voor aankondiging Najaars weekeinde:
van 11-13 september a.s. wordt het Najaar weekeinde gehouden. Er wordt al druk gebrainstormd over een locatie. Suggesties van leden zijn altijd welkom. Laat het ons weten als één van jullie een leuke locatie weet. Het is de gewoonte om dit weekeinde in Nederland te houden, maar als iemand een leuke locatie net over de grens weet, natuurlijk geen probleem. Mail je suggesties naar de secretaris: secretaris@wingersuuttoosten.nl

Rubriek “Uit bij een ander . . . “:
Houd deze rubriek in de gaten want regelmatig zet de Sitemanager hier informatie op van te houden motor ritten in de buurt of andere leuke uitstapjes of wetenswaardigheden.

Het bestuur wenst de leden een goed motorjaar toe.
De 1e extra rit zal zijn op 26 april a.s.
Hopelijk zien we elkaar op 26 april a.s.


Een vriendelijke groet,
Het bestuur

WinGers uut ít OOSTEN